Η Εταιρεία μας

Καλώς Ήρθατε στην LXStay

H LXStay έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση της οικονομικής απόδοσης των ακινήτων σας, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργικότητα τους, παρέχοντας παράλληλα φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων στο νησί της Λήμνου που είτε δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις προοπτικές που υπάρχουν στην αγορά ακινήτων, είτε δεν έχουν το χρόνο που απαιτείται ή δεν επιθυμούν να εμπλακούν στην εν λόγω διαδικασία. H LXStay δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη Λήμνο.

Πώς λετουργεί η LXStay

Ποιοτικές υπηρεσίες. Εξαίρετοι επαγγελματίες. Αποτελεσματική συνεργασία.

Γνωρίστε πως δουλεύουμε και ακολουθήστε τη σωστή διαδικασία.

Ας γνωριστούμε! Ενημερώστε μας σχετικά με το ακίνητό σας για να λάβετε σε πρώτη φάση μία επαγγελματική  αρχική εκτίμηση, η οποία θα θέσει και τις βάσεις για την εξέλιξη της συνεργασίας μας. Μοιραστείτε μαζί μας όλα όσα θεωρείτε πως θα κάνουν τη διαφορά και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Κάθε λεπτομέρεια μετράει!

Τη διαχείριση αφήστε την πάνω μας! Αντί να ξοδεύετε χρόνο διαχειριζόμενοι το ακίνητό σας, γιατί δεν αφήνετε εμάς να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε τόσο καλά; Στην LXStay εξυπηρετούμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, διατηρώντας το ακίνητό σας σε άψογη και πλήρως λειτουργική κατάσταση, 365, 24/7. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό, το καλωσόρισμα των επισκεπτών και την εξυπηρέτησή τους καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάλυμά σας. Απλώς μας το ζητάτε, απλά σας το παρέχουμε!

Εμπιστευθείτε μας το ακίνητό σας! Πετυχαίνουμε την ιδανική οριοθέτηση της τιμής του. Επιπλέον, διαχειριζόμαστε τις κρατήσεις εκ μέρους σας, καθώς και οποιαδήποτε πιθανή ερωτήση σχετικά με αυτό. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να ενοικιάζετε το διαμέρισμά σας ακριβώς όπως κι όποτε εσείς το επιθυμείτε, χωρίς καμία δική σας εμπλοκή. Η LXStay κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!

Αποκομίστε τα οφέλη της αμοιβαία γόνιμης συνεργασίας μας, χωρίς να ξοδέψετε χρόνο! Αφιερώστε το χρόνο σας όπου κρίνετε κατάλληλο και επιτρέψτε μας να κυριαρχήσουμε στην τέχνη της προετοιμασίας της ιδιοκτησίας σας και της αύξησης των εσόδων σας στο τέλος κάθε μήνα!

Η Ομάδα μας

Νικόλας Αναγνωστόπουλος

Office Manager & Business Development Manager

Ελπίδα
Πάσσου

Communication Manager

Δημήτρης Τριανταφύλλου

Operation Manager & Housekeeping Monitoring

Στέλιος Αγάπιος

Founder

Γιώργος Μουρλάς

Co-Founder

elEL